vrijdag 14 juni 2013

Leuk Bedacht!

Soms zie ik op internet leuke ideeën voorbijkomen, waarna ik denk; waarom ben ik daar nooit opgekomen? Of dingen die ik zelf niet echt zou doen, maar wel heel leuk bedacht vind. Ik ga er in deze blogpost een paar met jullie delen, misschien kun je er inspiratie uithalen, maar het is sowieso gewoon leuk om ze te bekijken.
Lees snel verder!

Als eerste heb ik een nog redelijk normaal idee, DIY, knutselwerk gevonden. Het is, zoals je hiernaast kunt zien, een soort ladder van boomtakken, met tussen de treden foto's. Ik vind dit erg leuk bedacht, en het is weer eens wat anders dan wat foto's aan de muur of op een kastje.


Het volgende idee waar ik langs kwam, was ik zelf echt nóóit op gekomen. Wanneer je (of een dief) een stopcontact ziet, verwacht je niet dat er waardevolle spullen achter verstopt zitten, heel handig dus!Dan nu een best grappig en vooral origineel 'knutselwerk'. Hieronder zie je drie stoelen die met elkaar verbonden zijn door middel van een plank. Dus eigenlijk is het een bank, met drie aparte leuningen. Het ziet er zo leuk uit! Hebben hebben hebben!


 Voor het bedachte idee hiernaast, hoef ik denk ik niets uit te leggen. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik dit later zó graag in mijn eigen huisje zou willen hebben! Zo leuk!


Dan iets wat ik zelf heel erg leuk eruit vind zien (alweer, ik weet het). Een kast, met koffers als lades. Nu weet ik niet of de koffers de bovenkant nog eraan hebben zitten, of dat deze eraf is zodat het een echte lade lijkt, maar ik vind het idee helemaal super!


Dan nu een handige tip! Hieronder zie je de binnenkant van een lade. Hiertegen is een magnetische strip geplakt, en daaraan hangen bobby pins. Dit moet ik echt een keer gaan doen, ik ben de mijne altijd kwijt! Ik vind cupcakes maken echt leuk om te doen. In de winkel zie ik soms ook hartvormige cupcake vormpjes of bakplaten liggen. Vaak heb ik de neiging om deze te kopen, maar ik kan mezelf tegenhouden met de gedacht: je maakt eigenlijk nooit hartvormige cupcakes! ..!
Het idee hiernaast is dus de ideale oplossing! De mat hiernaast vind ik echt leuk bedacht, misschien niet de alleraardigste mat, maar humor heeft 'ie zeker wel!
 Dat was de inspiratie voor deze blogpost! Ik hoop dat je het leuk vond om de ideeën te zien en misschien heb je er zelf ook wel iets aan gehad (wie weet!).

.XxX.

''Okee, mammm! Waar heb ik mijn knikkers liggen?..!!''

8 opmerkingen:

 1. Dat zijn echt leuke ideetjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ladder van boomtakken vind ik heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat goed bedachte inderdaad. vooral de koffie ladenkast vindt ik heeel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele leuke ideeën! op Pinterest staan ook hele leuke diy's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kast met koffers als lades is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ik houd echt van zulk soort creatieve dingen!! Onwijs leuk, vooral die kast met koffers vind ik te gek!! XX Liefs

  BeantwoordenVerwijderen